lauantai 5. marraskuuta 2011

Mid-Term Report Card: Great Success!

Marraskuun ensimmaiset blogipaivitykset. Mitaan isompia reissuja ei oo Mount Rushmoren jalkeen tullut tehtya, silla kuluneen 2-3 viikon aikana elama on pyorinyt enemman tai vahemman arkisempien asioiden ymparilla. Ja loytyy tahan matkustelemattomuuteen myos toinen kaytannon syykin: jotta Thanksgiving -viikon Miamin matka ja Joululoman Kalifornia roadtrip toteuisivat, joutuu budjettia pitamaan hieman tarkemmin silmalla. Viimeisen blogimerkinnan jalkeen (3 viikkoa sitten, kai) on ollut kaksi jenkkifutispeliakin, joista toinen itse asiassa parhaillaan menossa. Ensimmaisten pelien jalkeen paatin alkaa myymaan kausikortin lippuja yksittaisiin peleihin. Tarkoitus ei ole hyotya lipunmyynnista taloudellisesti, silla saan joka lipusta juuri ja juuri omat takaisin. Jenkkifutispeli kestaa keskimaarin 3-4h, ja onnistuin olemaan yleisossa historiallisessa (paikalliskamppailu) jatkoaikavoitossa aiemmin alkusyksysta, joten se osa college-elamasta on varmasti tullut koettua. Muutaman viime viikon aikana on myos tullut muutamat tentit/valikokeet kohdattua ja voitettua, eli eteenpain sillakin saralla viela mennaan... Onnistuinpa jopa yhden ykkossijankin pokaamaan tenttitulosten vertailussa eraalla kurssilla.

Tasta sitten hyva aasinsilta toissaviikonloppuun ja Halloweeniin. Kurpitsajuhla oli ja meni, tana vuonna varsinainen H'ween paiva oli maanantai, joten odotettavastikin juhlinta tapahtui perjantaina ja lauantaina. Hienoja ja kekseliaita asuvalintoja tuli kaduilla vastaan pitkin viikonloppua, ja tuli siina itsekin asianmukaisesti seka omaan hillittyyn tyylin jotain asua paalle laitettua lauantaina.

Saa on alkanut myos viilenemaan, aamuisin ollaan jo pakkasen puolella ja maakin on osittain pakkashuurun peitossa. Paivisin lampotila tasoittuu noin kymmenen plus-asteen tienoille, joten keskimaarin siltikin viela melko lamminta tuntuu olevan. Ames, ja Iowa, on kuitenkin tunnettu erittainkin vaihtelevista saaolosuhteista, eli ei olisi mikaan yllatys jos ensilunta edeltava paivan lampotila olisi parinkymmenen tienoilla. Joka tapauksessa, talvea kohti tassa ollaan menossa ja kesa on mennyt jo aikoja sitten. Tasta syysta loydankin valilla erittain erikoisena/kummallisena/outona/kasittamattomana, etta osa opiskelijoista kulkee kouluun vielakin shortseissa, sandaaleissa ja t-paidassa! No, aina ei voi ymmartaa...

Less traveling for the past 3 weeks, too many mid-term exams and one Halloween. That's basically all that went down during this time with no blog posts. Right now I'm saving money for the Miami trip in thanksgiving week and the California road trip in winter break... so obviously, consuming had to be reduced. But I'm sure this will pay off later in Miami and California! There are still few more weeks to go before it's time to head to South Beach, and after that I'll hit you with some more groovy blog posts, lol. Until then, "Anioon"!
"(Alumni) Homecoming weekend, people in the streets at 12am."

It is Autumn in Ames too.

Finland represented (#3), ISU hockey.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti