perjantai 12. elokuuta 2011

13 tunnin lento takana

Lennot takana ja ensimmäinen orientaatioviikon koulupäivä edessä. Lento Helsingistä Chicagoon meni sujuvasti, vasta 7 tunnin kohdalla alkoi hieman puuduttaa. Sitten Chicagossa 2,5 tunnin pysähdys, jonka aikana ehti juuri ja juuri seuraavan lennon terminaalin eteen. 20 minuuttia ehdin siellä istua ja syödä nopean välipalan. Chicagosta Des Moinesiin lennettiin melko pienellä koneella ja se matka ei kestänyt kuin tunnin. Vieressä istui joku tuleva R&B -tähti "Stephon", joka esitteli esitteli ja lauloi omia biisejään koko lennon ajan. Muuten ihan siistiä, mutta kaveri kärsi mäkkiruoan aiheuttamista ilmavaivoista myös koko matkan :S
Chicagossa lämpötila oli hieman alle 30 astetta ja kello oli 3:30pm paikallista aikaa kun sinne laskeuduttiin. Ilmasta nähtynä paikka näytti kyllä käymisen/näkemisen arvoiselta.
Des Moinesissa ekan yön väliaikaismajoitus oli AmericInn "hotellissa". Samassa kämpässä nukkui joku Mohammed Saudi-Arabiasta, joka vaikutti ihan asialliselta kaverilta.
Seuraavana vuorossa aamupala ja orientaatioviikon ensimmäinen päivä. Kello on täällä nyt 5:50.

Semi-rough day of traveling now behind. I had a nine-hour flight from Helsinki to Chicacago and a two and a half hour stop in Ohare airport. From there a one hour flight to Des Moines. To Ames I was transported by executive express, so it was another one hour ride from Des Moines to Ames.
Next up should be the first day of orientation week at ISU.

posted from Bloggeroid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti