maanantai 1. elokuuta 2011

Lähtöpäivä lähestyy

Elokuu on pyörähtänyt käyntiin ja tuleva vaihto-oppilasvuosi 2011-2012 alkaa samalla olla jo ihan nurkilla. Koulu on Iowa State University (ISU, iastate), joka sijaitsee Ames -nimisessä kaupungissa. Vielä en tiedä tarkalleen millanen paikka Ames on, tai tulee olemaan, mutta sekin selvinnee ensimmäisten kuukausien aikana.
Lähtöpäivä on torstai 11.8.2011 ja alustava paluupäivä maanantai 21.5.2012. Tulen siis viettämään jenkeissä suurin piirtein viisumin salliman 9kk + 30 pv... paluupäivä voi siis vielä muuttua, kun suunnitelmat keväällä tarkentuvat. Jouluksi en ole Suomeen tulossa ihan käytännön syistäkin: meno-paluu maksoi nyt varaamilleni lennoille 980e.
Blogia päivittelen varmaankin suomeksi, ja jotain summarya englanniksi saatan ehkä kirjoitella joidenkin blogimerkintöjen loppuun. Kuvia ja videoitakin pyrin blogiini lisäämään, jotta lukijat saisivat mahdollisimman paljon irti sen sisällöstä ja siitä miten aikani ISUssa kuluu.

Kysymyksiä ja kommentteja saa esittää jatkossa, ja mielelläni niihin vastailenkin.

My long-waited exchange year is soon to become reality. I will spend one academic year in Iowa State University (Ames, IA) starting this August. The date of departure is August 11th and a tentative return date is May 21st, 2012. On this blog I will write about my life in Ames through the upcoming exchange year, and post some pictures & videos to provide a better insight on how things are going.

Some links:
ISU:
http://www.iastate.edu/
Cyclones:
http://www.cyclones.com/HomePage.dbml?DB_OEM_ID=10700
Feel free to comment along the way!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti