maanantai 15. elokuuta 2011

Aurinko paistaa kuumasti ja rahaa palaa...

Tasta lahin joudun kirjoittamaan ilman skandinappaimistoa, joten ae:t ja oe:t loistavat jatkossa poissaolollaan.
Lauantaina paasin muuttamaan omaan asuntoon/huoneeseen kampuksella. Muuten koko viikonloppu olikin sitten varattu pakollisten tavaroiden shoppailuun. Lauantai ja sunnuntai vierahtivat paikallisissa ostoskeskuksissa ja mm. Wallmart, Best Buy, K-Mart ja Staples tuli kierrettya lapikotaisin. Ostin Best Buysta kannettavan tietokoneen ja Wallmartista perus arjen kayttotavaraa. Valikoimaa noista kaupoista kylla loytyy ja eika kaikkia tuotteitakaan ole hinnalla pilattu. Tahan mennessa on tullut elettya pitkalti pikaruoalla... yritan suosia subwayta ja muita vahan terveellismpia vaihtoehtoja siihen asti kunnes saan hommattua koulun ruokaloihin tarkoitetun meal planin. Koulun ruokaloistahan siis loytyy mm. subway, joku thai-ruokapaikka, hampurilaispaikkoja yms vastaavia.. laheskaan kaikkiin en oo viela edes ehtinyt tutustua.
Maanantaina oli muutama infoluento ja terveystarkastus. Samana paivana sain myos tietaa, etta viikonloppuna ollaan menossa "State Fair" tapahtumaan. Joku heitti ilmaan tornarin, etta Obamakin olis siella... saa nahda, toivottavasti paasen edes sadan metrin paahan kaverista, jos se sinne ilmaantuu.
Ehdin jo myos tutustua yhteen paikalliseen urheiluhalliin (Beyer Hall): 4 koriskenttaa, hyvin varustettu punttisali, uimahalli/-radat... ja ko. paikka ei ollut edes suurin. Parin kilometrin paassa on toinen isompi paikka, ja Beyer Hall:in viereen avautuu lokakuussa peruskorjattu urheiluhalli, jossa tulee olemaan 5 koriskenttaa. Ja kaikki on opiskelijoiden vapaasti kaytettavissa, nice ;D!

A busy weekend due to the move-in day last Saturday.  Still had time to visit the local gyms, Beyer Hall etc. and also did some shopping in Wallmart, Best Buy and K-Mart. Next weekend probably going to the "State Fair". Someone said Obama will be there also :)

Wallmartin lehtihylly

Memorial Union (paarakennus)

Beyer Hall:in punttisali

Beyer Hall:in koriskentat


2 kommenttia:

  1. Asiallisen näköinen punttisali. Onko tuo ssb joka tos kuvas näkyy?

    VastaaPoista
  2. Joo on SSB, ja monolift ymmartaakseni. Ihan hyva sali ihan koriskenttien vieressa. Toinenkin sali taalta loytyy, joka muistuttaa enemman kaupallisia saleja mita Suomestakin loytyy.
    Tuo Beyer Hall:in punttisali on kaytossa paikallisen "punttikerhon/-klubin" jasenille, mutta jasenmaksu ei pitais kovin suuri olla, joten ajattelin sinne jasenyyden hommata.

    VastaaPoista