torstai 18. elokuuta 2011

Elakoon ISU Dining!

Tapahtumarikas paiva, tai parikin, taas takana!
Torstai lahti kayntiin ISU Dining luennolla, jossa kaytannossa esiteltiin eri ruokailumahdollisuuksia kampusalueella. Opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia niin kutsuttu "Meal Plan", joita myydaan eri suuruisina paketteina. Kampuksen ruokaloissa on siis mahdollisuus syoda keskimaarin jopa 14-19 kertaa viikossa.
Luennon lopuksi tarjottiin ilmainen lounas yhdessa Dining Hall:eista.
Ensireaktio: ei harregud!!!! ihan alyton  :D....
Kyseinen ruokala Union Drive Community Center:issa koostui seitsemasta eri ruokapisteesta, joista jokainen tarjosi hieman erilaisia ruokia: oli pizzaa, hampurilaisia, tortilloja, salaattia(kin) ja ties mita. Lisaksi ruokalassa oli viela omat nurkkaukset jalkiruoille, juomille ja aamupalamuroille. Yhdella sisaanpaasylla, joka kuuluu meal planiin, saa syoda niin paljon kuin jaksaa.
Olin kuullut joskus termista "Freshman fifteen", joka tarkoittaa painoa (paunoissa, eli n. 7kg) jonka uudet tulokkaat yleensa lihoo ekana vuonna. Voin sanoa etta mun tapauksessa "Make it thirty", eli pari kiloa voi tulla lisaa vuoden aikana ;D Jos tykkaa ruoasta, kuten mina, niin taalla ei tuu pettymaan sen suhteen!
No, onneksi taalta loytyy muutakin tekemista kuin syominen, ettei koko ajan pysty olla ruokakipon aaressa. Laheisesta Wallmartista loysin Shake Weight:in, jonka avulla pystyn polttamaan ylimaaraiset kalorit pois. "Get toned with shake weight!"
Paljon on tullut jo pelattua korista Beyer Hall:issa, jossa on meikalaisen tasoon nahden hyva pitaa koriskuntoa ylla. Beyer Hall:issa on joka viikonpaiva tietty kellonaika, jolloin kentille keraantyy porukkaa pelaamaan korista pick-up pelien muodossa. Itsella kavi hyva tuuri, koska heti ekoina paivina tormasin kaveriin, joka naytti kaikki urheiluhallit ja kaytannossa auttoi paasemaan sisaan korisporukkaan. Taso on jotakuinkin 1 divarin ja 2 divarin valimaastosta, ja parhaimmissa peleissa kentalle ei eksy yhtaan meikalaista heikompaa kaveria. Tanaan paikalle osui kilpailevan yliopiston entinen pelaaja Jarryd Cole (ei ilmeisesti draftattu taman vuoden draftissa). Kaveri on melkoinen morko.. reipas 2metria pitka ja varmaan n. 110kg. Yhden kerran paasin nopeaan hyokkaykseen, ja paatin viimeistella korin varmalla teardropperilla (korkea kaari, ettei puolustaja paase blokkaamaan). Tulos: Jarryd lamas pallon (kaaren korkeimmassa kohtaa) katsomon takariville asti :D
Viikonlopun ohjelmasta ei oo viela tietoa, muuta kuin etta sunnuntaina suunnataan State Fair tapahtumaan. Sielta pitaisi loytya myos ko. tapahtuman oma erikoisuus: voista veistetty lehma.

Went today to Union Drive Marketplace, which is a dining center inside the campus area. They have at least three of these dining centers here, plus several restaurants and cafes. The dining centers are enormous :D "All you can eat" from seven different buffets in one dining center! They have pizzas, tortillas and all kinds of food which you are allowed to eat with one entrance fee... and of course ice cream and various baked goods etc. for dessert.
Thank God I found a shake weight from Wallmart so I can burn all these extra calories!

Shake Weight -if you're really looking for a workout, you might wanna try the Big Jim xD (South Park S14E14)

The base of my diet for for the next 9 months!

Union Drive Marketplace
 


3 kommenttia:

  1. Saiko tuolla syödä lihaa/kanaa/kalaa niin paljon kuin haluaa? Oliko tarjolla tummaa riisiä/pastaa/makaronia? Vaikuttaa hyvältä :D Siitä salista piti vielä kysyä että kuinka isot oli isoimmat käsipainot siellä?

    VastaaPoista
  2. Ruokalista on tietty vaihteleva, mutta useimmiten sielta loytyy vaihtoehdot beef, pork, chicken. Kanaa loytyy ehka helpoiten sellaisenaan, eli sita ei oo sekoitettu mihinkaan kastikkeeseen. Riisia ja pastaa sielta loytyy joka paiva, vaikken oo ihan varma onko siella aina just tummaa riisia.
    Punttisalilla kun kavin, niin olin nakevinani 80paunan kasipainoja... ainakin 60lbs sielta loyty yhdesta nurkasta. Siella oli kokonaan yksi huoneen sivu taynna kasipainoja joten uskon etta painavempiakin kuin 60lbs loytyy.

    VastaaPoista
  3. Tarkistin tanaan kuinka isot kasipainot tuolta salilta loytyy. Isoimmat oli 145lbs, ja painoja riitti siihen asti aina 5 paunan valein.

    VastaaPoista